TICHETE DE VACANTA

Tichetele de vacanta, cunoscute si sub denumirea de Vouchere de Vacanta , sunt bonuri valorice care pot fi utilizate pentru achitarea vacantei in Romania atat pentru beneficiar, cat si pentru membrii familiei acestuia. Tichetele de vacanta sunt oferite de catre angajatori salariatilor.

Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile. Acestea pot fi oferite de catre toate companiile, indiferent de sectorul de activitate sau capitalul social. Singura conditie pentru angajator este sa fi inregistrat profit sau, dupa caz, venit, in anul financiar anterior.

Tichetele de vacanta sunt deductibile si scutite de taxe si impozite atat pentru angajator, cat si pentru salariat, de aceea sunt o varianta ideala pentru stimularea si recompensarea angajatilor.

Tichetele de vacanta se folosesc numai pentru vacante in Romania! Beneficiarii le vor putea folosi pentru a plati cazarea, mesele, transportul, tratamentelor balneare sau a oricarui alt serviciu turistic desfasurat pe teritoriul Romaniei. Aceste servicii pot fi utilizate prin intermediul agentiilor de turism licentiate.

Dragoram Tour colaboreaza cu: SODEXO, EDENRED si CHEQUE VACANCES. Asadar, daca folositi tichete de vacanta eliberate de catre una dintre companiile mai sus mentionate, o puteti face si prin intermediul nostru.

SODEXO TICHETE DE VACANTA ROMANIA

SODEXO TICHETE DE VACANTA ROMANIA

EDENRED TICHETE DE VACANTA ROMANIA

EDENRED TICHETE DE VACANTA ROMANIA

CHEQUE VACANCES TICHETE DE VACANTA ROMANIA

CHEQUE VACANCES TICHETE DE VACANTA ROMANIA